Verzendkosten

 

Bezorgkosten

Bezorgkosten zullen per land beschikbaar zijn na het toevoegen van een product aan het winkelwagentje.

Levertijd

Alle bestellingen worden zo spoedig mogelijk door ons behandeld, zodat u het juiste product binnen de beloofde tijd ontvangt. Afhankelijk van de tijd van het plaatsen van uw bestelling, zullen wij het pakketje nog dezelfde dag of de volgende werkdag proberen te verzenden. Wij verzenden bestellingen via UPS. De levertijd is over het algemeen 2-3 dagen.


Veilig Verzenden

Alle verzendingen zijn veilig ingepakt zodat uw producten beschermd zijn tegen externe factoren. Daarnaast zijn alle verzendingen volledig verzekerd, tegen het complete bedrag van de zending. Dit alles zorgt voor een veilige en plezierige aankoop bij SneakerStudio.nl.

 

 

UPS

 

 

 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikservaring op de website te verbeteren. Tevens worden diverse persoonsgegevens opgeslagen. Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies en het opslaan van persoonsgegevens. Meer informatie lees je in onze privacy verklaring. privacy verklaring
Dicht
pixel