Retourneren

 

 

U heeft het recht om binnen een periode van 30 dagen het contract zonder opgaaf van reden te verbreken.

 

Om uw recht uit te oefenen, kunt u een volledig ingevuld retourformulier naar het volgende adres sturen:

 

SNEAKERSTUDIO/ Retouren
Sourethweg 5-E
6422 PC Heerlen
Nederland

 

 

of via mail naar:

info@sneakerstudio.nl

 

Het bijgevoegde model mag gebruikt worden, maar dit is niet verplicht. Om de bedenktijd te vrijwaren, volstaat het dat u een mededeling met betrekking tot de intrekking vóór het verstrijken van de periode van 30 dagen verzendt.

 

Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode die u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u anders heeft aangegeven. We houden de terugbetaling tegen totdat we de geretourneerde goederen hebben teruggekregen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

 

U dient de goederen onmiddellijk te retourneren, of in elk geval niet later dan dertig dagen na de datum waarop u ons op de hoogte heeft gebracht van de annulering van dit contract. Zodra u de goederen verzendt vóór de deadline van dertig dagen, wordt de deadline gezien als bereikt.

 

U kunt schoenen retourneren op het volgende adres:

 

SneakerStudio / Retouren

Sourethweg 5-E

6422 PC Heerlen

Nederland

 

 

 

Formulier voor herroeping

 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikservaring op de website te verbeteren. Tevens worden diverse persoonsgegevens opgeslagen. Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies en het opslaan van persoonsgegevens. Meer informatie lees je in onze privacy verklaring. privacy verklaring
Dicht
pixel