Over Ons

SneakerStudio is een nieuw geopend sneaker concept, gelegen in het oude gedeelte van Krakau, Polen. Het oude pand, originele interieur en de zorgvuldig geselecteerde producten passen bij ons individuele karakter.

 

 

Onze winkel werkt uitsluitend met vertrouwde fabrikanten die zorgen voor de nieuwste producten, inclusief limited must-haves. De selectie in onze winkel is erg grondig doordacht, gebaseerd op tijdloos ontwerp, functionaliteit, natuurlijke materialen en originele oplossingen. We blijven niet op onze lauweren rusten, maar gaan door met het uitbreiden van onze shop met nieuwe merken en modellen, zodat onze producten als beste worden weergegeven in onze shop.

 

 

Onze winkel is levendig en zit vol met positieve energie, wat zorgt voor creativiteit en uniekheid. Dit is aangevuld met mensen die hun werk als een passie zien.

 


 

 

 

Stationary Shop:

ul. Starowiślna 55/3

31-035 Krakow

Opening hours: daily 10:00 - 19:00Online Shop:

 

https://sneakerstudio.nl

 

FB: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

INSTA: sneakerstudio_come-mail: info@sneakerstudio.nl

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikservaring op de website te verbeteren. Tevens worden diverse persoonsgegevens opgeslagen. Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies en het opslaan van persoonsgegevens. Meer informatie lees je in onze privacy verklaring. privacy verklaring
Dicht
pixel